×
Facebook
Vakantieparken in Europa

Buitenplaats Marke van Ruinen

Algemeen:

Te midden van Drenthe in een prachtig groen bosrijk gebied, ligt verscholen tussen de bomen Buitenplaats de Marke van Ruinen. In dit groene landschap met groene bossen, roze heide, ongerept waternatuurgebied kunt u heerlijk tot rust komen in uw vakantiewoning. Wilt u graag meer van de omgeving zien dan kunt u in Drenthe uw hart ophalen met veel bezienswaardigheden en gezellige dorpjes. Drenthe staat bekend om zijn prachtige wandel- en fietsroutes. Vergeet uw fiets dus niet mee te nemen! Breng een bezoek aan Museumdorp Orvelte of aan de Historische Mariakerk te Ruinen. Niet ver van het park vindt u Nationaal Park Dwingelderveld met de bekende schaapskooi. Rust, natuur, ontspanning en cultuur. De Marke van Ruinen heeft het allemaal. Voldoende mogelijkheden voor een veelzijdig verblijf in de prachtige provincie Drenthe!
Plaats:
Gijsselte

Parkfaciliteiten:

  • Wandelen en Fietsen
  • Rust & Natuur
  • Fietsverhuur
  • Ontbijtservice

Kaart:

De ligging van het vakantiepark op deze digitale kaart is soms gebaseerd op het centrum van de plaats waar deze ligt. De getoonde ligging kan dus afwijken van de werkelijke ligging.
Routebeschrijving:

Omgeving:

Niet ver van het park vindt u de Nationale Parken Dwingelderveld en Het Drents Friese Wold. U komt hier terecht in een wereld van glooiende heuvels en prachtige heidevelden waar u ongestoord kunt genieten van al het schoon dat moeder natuur ons te bieden heeft. U heeft ook de mogelijkheid om de bekende schaapskooi van Ruinen te bezoeken. Breng eens een bezoek aan het Museumdorp Orvelte of aan de Historische Mariakerk te Ruinen. Het Zuidwesten van Drenthe is niet alleen rijk aan natuur, er zijn ook diverse dorpjes en steden die zeker een bezoek waard zijn. Lekker shoppen kunt u doen in gezellige steden als Hoogeveen, Meppel en Assen. Voor de jongste gasten mag een bezoek aan Verkeerspark Assen of Dierenpark Emmen niet ontbreken. Rust, natuur, ontspanning en cultuur, De Marke van Ruinen heeft het allemaal. Voldoende mogelijkheden voor een veelzijdig verblijf in de prachtige provincie Drenthe!

Woning Marke van Ruinen

Woning Marke van Ruinen, 4-pers. woning (4-pers. gelijkvloerse woning - ca. 60 m2)
Indeling: entree met hal. Woonkamer met zit- en eethoek en open keuken voorzien van o.a. vaatwasser en combi-magnetron. Twee slaapkamers waarvan één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair.

De inrichting/indeling van de woningen kan onderling verschillen.
Slaapkamers:
2
Personen:
4
Oppervlakte:
60 m²

Woning Marke van Ruinen, Type Markegaerde Wellness

Begane grond: entree met hal. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreentelevisie en gas/sfeerhaard. Open luxe keuken voorzien van o.a. vaatwasser en combimagnetron.
Apart toilet.
Verdieping: twee slaapkamers met ieder twee éénpersoonsbedden. Badkamer met wastafel, douche en bad. Apart tweede toilet. Infrarood Sauna voor twee personen en een zonnebank.
Alle woningen zijn vrijstaand en voorzien van boxspringbedden, flatscreentelevisie, cd-speler, dvd-speler, koelkast met vriesvak, extra toilet, berging en beschikken over een terras met tuinmeubilair.
Slaapkamers:
2
Personen:
4
Oppervlakte:

Bungalow Marke van Ruinen, Type Markegaerde

Bungalow Marke van Ruinen, Type Markegaerde (6-pers. vrijstaande woning - ca. 150 m2) Begane grond: entree met hal. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreentelevisie en gashaard. Open keuken voorzien van o.a. vaatwasser en combi-magnetron. Slaapkamer met een tweepersoonsbed. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair. Verdieping: twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Tweede badkamer met wastafel, douche en bad. Apart tweede toilet. De inrichting/indeling van de woningen kan onderling verschillen.
Slaapkamers:
3
Personen:
6
Oppervlakte:
150 m²

Bungalow Marke van Ruinen, Type Markegaerde Wellness

Bungalow Marke van Ruinen, Type Markegaerde Wellness 6-pers (6-pers. vrijstaande woning – ca. 150 m2) Begane grond: entree met hal. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreentelevisie en gashaard. Open keuken voorzien van o.a. vaatwasser en combi-magnetron. Slaapkamer met een tweepersoonsbed. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair. Verdieping: twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Tweede badkamer met wastafel, douche en bad. Apart tweede toilet. Infraroodsauna voor 2 personen en een zonnebank. De inrichting/indeling van de woningen kan onderling verschillen.
Slaapkamers:
3
Personen:
6
Oppervlakte:
150 m²

Bungalow Marke van Ruinen, Type Wellness bubbelbad

Begane grond: entree met hal. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreentelevisie met Blue Ray home cinemaset en gas-/sfeerhaard. De open keuken is voorzien van o.a. senseo, vaatwasser en combimagnetron. Slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Aparte berging met wasmachine.

Verdieping: twee slaapkamers met ieder twee eenpersoonsbedden. Extra televisie op een slaapkamer. Eén slaapkamer is uitgerust met flat screen, dvd-speler en een aansluiting voor een spelcomputer. Tweede badkamer met wastafel, douche en whirlpool. Apart tweede toilet.

In de tuin bevindt zich een vrijstaand privé verblijf met Finse sauna, douche en 6-persoons bubbelbad. De bubbelbad is dagelijks te gebruiken van 08.00 - 20.00 uur.

Alle woningen zijn vrijstaand en voorzien van boxspringbedden, flatscreentelevisie, cd-speler, dvd-speler, gratis WiFi, koelkast met vriesvak, extra toilet, berging en beschikken over een terras met tuinmeubilair.
Slaapkamers:
3
Personen:
6
Oppervlakte:
150 m²

Bungalow Marke van Ruinen, Type Markegaerde

Bungalow Marke van Ruinen, Type Markegaerde (8-pers. vrijstaande woning - ca. 150 m2)
Begane grond: entree met hal. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreentelevisie en gashaard. Open keuken voorzien van o.a. vaatwasser en combi-magnetron. Slaapkamer met een tweepersoonsbed. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair.
Verdieping: drie slaapkamers, waarvan twee met twee eenpersoonsbedden en één met een tweepersoonsbed. Tweede badkamer met wastafel, douche en bad. Apart tweede toilet.
De inrichting/indeling van de woningen kan onderling verschillen.
Slaapkamers:
4
Personen:
8
Oppervlakte:
150 m²

Foto's algemeen: