Vakantieparken in Europa

Bungalowpark Alte Viehweide

Algemeen:

Helferskirchen is een gemoedelijk plaatsje in het Westerwald midden in de vrije natuur tussen de Bisschopstad Montabauer en 'Oranjestad' Dillenburg. Aan de rand van uw vakantieplaats ligt het kleinschalige bungalowpark Alte Viehweide midden tussen het glooiende heuvellandschap en de bekende 'Westerwalder Seënplatte'. De ongerepte natuur en het uitgestrekte merengebied lenen zich uitstekend voor het maken van wandelingen en fietstochten terwijl de bewonderenswaardige vakwerkstadjes zorgen voor een juiste mix tussen cultuur, natuur en stadsbezoek. Ook de beroemde rivieren de Rijn en Moezel zijn in een dagtocht prima te bereiken. U bewoont u één van de 98 vrijstaande bungalows die rondom een meer zijn gebouwd waarin gevist kan worden. Een openluchtzwembad ligt op 6 km.

Parkfaciliteiten:

Op het park is een speeltuin, voetbalveld, een kegelbaan, vismeer en er zijn vanaf het bungalowpark verschillende wandeltours uitgeschreven. In het op het terrein gelegen hotelgedeelte vindt u een gezellige bar met terras, een uitstekend restaurant met eerlijke prijskwaliteit verhouding, fitnessruimte met sauna en solarium (tegen betaling).

Bungalow Alte Viehweide

Bungalow Alte Viehweide, 88 m². Entree, ruime woonkamer met bankstel, satelliet-ktv en toegang naar het terras. Open keuken met 4 kookplaten, oven, magnetron, eethoek en koffiezetapparaat. 3 Slaapkamers met elk 2 éénpers. bedden. Ruime badkamer, douche, wastafel en toilet. Rondom elke bungalow ligt een grasveld en op uw privé-terras beschikt u over tuinmeubelen met 2 ligstoelen.

Slaapkamers:
3
Personen:
6
Oppervlakte:
88 m²

Kaart:

De ligging van het vakantiepark op deze digitale kaart is soms gebaseerd op het centrum van de plaats waar deze ligt. De getoonde ligging kan dus afwijken van de werkelijke ligging.

Omgeving:

Men hoeft het niet steeds ver te zoeken om een aangename vakantie door te brengen. Westerwald, niet ver van de Nederlandse grens, is een goed voorbeeld. Het is nog niet zo bekend en dus ook nog niet "overbevolkt", terwijl dit waterrijke stukje Duitsland zeer aantrekkelijk is en veel te bieden heeft. Zowel wat betreft de bijzondere natuur als de culturele bezienswaardigheden.
In de dalen vindt u zeldzame planten en dieren en voor de liefhebbers zijn er aantrekkelijke visgebieden, dit alles afgewisseld met overblijfselen uit het verre verleden zoals statige kastelen en oude, overwoekerde ruines. De streek valt ook op in artistiek opzicht: overal komt u pottenbakkerijen en keramiekmusea tegen. Het is duidelijk dat de streekbewoners trots zijn op hun oude tradities, gebruiken en ambachten en de bezoekers dar graag van laten mee genieten.

Foto's algemeen:

Foto's faciliteiten: