Vakantieparken in Europa

Bungalowpark Familyland

Algemeen:

Middenin de bossen van Hoogerheide ligt Bungalowpark Familyland. Op dit vakantiepark is meer te doen dan alleen het genieten van de prachtige omgeving. U kunt gebruik maken van een indoor golfhal, overdekt zwembad, bowlingbaan en tennisbanen. Tevens kunt u fietsen huren om de bijzondere bosrijke omgeving te ontdekken. De Oosterschelde bevindt zich op ongeveer 15 km. Hier kunt u heerlijk zwemmen en zonnebaden op zowel het zandstrand als grasveld. De echte watersportliefhebbers moeten naar het Zoommeer (ca. 10 km.) en/of het Veersemeer (ca. 65 km.).
Accommodatie: De Finse bungalows zijn vrijstaand en geschikt voor zes personen. Deze fraaie, goed geïsoleerde houten bungalows zijn gelegen in het rustgevende groen en gesitueerd op ruime plaatsen. Er zijn twee typen nieuwe, comfortabele villa's met privé sauna: Villa Zonnedauw, gesitueerd op mooie, natuurrijke plaatsen op het park, omgeven door veel groen en ruim bemeten en Villa Kornoelje, geschikt voor acht personen en, net als villa Zonnedauw, bestaande uit twee etages. Het type Kornoelje heeft echter vier slaapkamers.

Parkfaciliteiten:

Horecavoorzieningen
 • (á la carte) Restaurant
 • Grand café
Sport & Spel 
 • Bowlingbanen
 • Golf / golfinstructie
 • Midgetgolf
 • Tennisba(a)n(en)
Park thema
 • Kids & Familie
 • Rust & Natuur
Zwemmen
 • Baby-/ peuter-/ kleuterbad
 • Overdekt zwembad
Verhuur
 • Fietsenverhuur

Familyland, Type Zonnedauw villa

Type Zonnedauw villa (6-pers. vrijstaande villa - ca. 65 m²) Begane grond: Open keuken met vaatwasser en magnetron. Woonkamer met openhaard uitkomend op het terras. Aparte berging. Badkamer met ligbad en wastafel. Apart toilet. Slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Verdieping: Twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Sauna, 2e toilet en wasmachine. Alle villa’s zijn voorzien van radio, terras, tuinmeubilair en centrale verwarming. Er is parkeergelegenheid voor twee auto’s bij de villa. De inrichting/indeling van de villa’s kan onderling verschillen.

Slaapkamers:
3
Personen:
6
Oppervlakte:
65 m²

Kaart:

De ligging van het vakantiepark op deze digitale kaart is soms gebaseerd op het centrum van de plaats waar deze ligt. De getoonde ligging kan dus afwijken van de werkelijke ligging.

Omgeving:

Het dorpje Hoogerheide is gelegen op de Brabantse wal. In de directe omgeving liggen hoge zandgronden met bossen, heide, duinen, vennen en kleinschalige akkers en weilanden. Aan de westkant, de laagte, liggen polders met oude dijken, kreken en uitgestrekte akkers. De verschillende overgangen in het landschap zorgen voor een mooie natuur waar u met volle teugen van zal kunnen genieten. De omgeving is uitermate geschikt voor wandeltochten en fietsroutes. Verder liggen niet alleen steden als Bergen op Zoom, Breda en Antwerpen op slechts korte afstand, ook de Efteling of Bobbejaanland of de Zoo, gelegen in het centrum van Antwerpen, zijn niet ver. Tevens kunt u musea bezoeken: het Markiezenhof in Bergen op Zoom of de siertuinen in Kalmthout en Oudenbosch.

Foto's algemeen:

Foto's faciliteiten: