Vakantieparken in Europa

Villaggio Turistico C'era una Volta

Gebied:
Italië, Bloemenrivièra
Plaats:
Villanova di Albenga

Algemeen:

In het groen en tussen de olijfbomen gelegen, terrasgewijs opgebouwd vakantiedorp, bestaande uit een camping en bungalows. Rustig gelegen, op ca. 10 km. van de zee.
Accommodatie: De bungalows en mobilhomes liggen verspreid over het park. De bungalows zijn eenvoudig ingericht en beschikken over een veranda met twee tuinstoelen en een parasol. De mobilhomes zijn standaard ingericht en hebben een tuin met tuinmeubelen. De mobilhomes hebben tevens alle airconditioning.

Parkfaciliteiten:

Algemeen Park
 • Internettoegang
 • Parkeerplaats
 • Receptie
 • Wasgelegenheid
Attracties
 • Kinderbad
 • Openlucht zwembad
 • Whirlpool
Beauty
 • Beautycentrum
 • Sauna
Boodschappen
 • Supermarkt
Indoor Actief
 • Fitness
Outdoor Actief
 • Jeu de boules
 • Sportveld(en)
 • Tafeltennis
 • Tennisbaan
 • Trimparcours
Uitgaan
 • Bar
 • Discotheek
 • Restaurant
Voor kinderen
 • Recreatieteam
 • Speeltuin

Bungalow Turistico Céra una Volta

Parterre Kitchenette Woon/slaapkamer 1-pers. slaapbank Slaapkamer 2-pers. bed Badkamer douche Serre/veranda tuinmeubilair Algemeen Zwembad (gedeeld met andere gasten)

Slaapkamers:
1
Personen:
3
Oppervlakte:
20 m²

Bungalow Turistico Céra una Volta

Parterre Kitchenette Woon/slaapkamer 2-pers. slaapbank Slaapkamer 1-pers. slaapbank 2-pers. bed Badkamer douche Serre/veranda tuinmeubilair Algemeen Zwembad (gedeeld met andere gasten)

Slaapkamers:
1
Personen:
4
Oppervlakte:
27 m²

Chalet Turistico Céra una Volta

Parterre Kitchenette Woon/eetkamer 1-pers. slaapbank TV (satelliet) Slaapkamer 2-pers. bed Slaapkamer 2x 1-pers. bed Badkamer douche Algemeen Airconditioning Tuin Tuinmeubilair Zwembad (gedeeld met andere gasten)

Slaapkamers:
2
Personen:
5
Oppervlakte:
24 m²

Bungalow Turistico Céra una Volta

Parterre Kitchenette Woon/slaapkamer 1-pers. slaapbank Slaapkamer 2-pers. bed Slaapkamer stapelbed Badkamer douche 2x toilet Algemeen Airconditioning Tuin Tuinmeubilair Zwembad (gedeeld met andere gasten)

Slaapkamers:
2
Personen:
5
Oppervlakte:
30 m²

Bungalow Turistico Céra una Volta

Parterre Kitchenette Woon/slaapkamer 2-pers. slaapbank Slaapkamer 1-pers. bed stapelbed Badkamer douche Serre/veranda tuinmeubilair Algemeen Zwembad (gedeeld met andere gasten)

Slaapkamers:
1
Personen:
5
Oppervlakte:
25 m²

Kaart:

De ligging van het vakantiepark op deze digitale kaart is soms gebaseerd op het centrum van de plaats waar deze ligt. De getoonde ligging kan dus afwijken van de werkelijke ligging.

Omgeving:

Villaggio Turistico C'era una Volta bevindt zich in een prachtig, heuvelachtig gebied van de Bloemenrivièra. In de directe omgeving kunt u paardrijden, windsurfen en culturele plaatsen bezoeken. Een afwisselend gebied, waar u van alles kunt bezoeken en ondernemen.

De Ligurische kust is door het milde klimaat het plezierigste gedeelte van de gehele Middellandse zee. Dit klimaat heeft geleid tot een prachtig en veelzijdig natuurschoon; olijfgaarden, bloementuinen, boulevards met palmen en botanische tuinen met zeldzame planten. Daarom wordt de streek ook wel de Bloemenrivièra genoemd.. De Bloemenrivièra is een lange, smalle strook land aan de kust van de Middellandse zee. Het strekt zich uit van de Franse Riviera tot aan de havenplaats Genua (Riviera di Ponente) en van Genua zuidwaarts richting La Spezia (Riviera di Levante). Vooral het zuidelijke deel van deze streek wordt gekenmerkt door woeste bergen die uitlopen in zee. Op deze uitlopers en in prachtige baaien zijn dorpjes gebouwd die het meer dan waard zijn bezocht te worden. Goede voorbeelden hiervan zijn Portofino en de in de zuidpunt gelegen dorpjes die vallen onder de Cinque Terre; een van de allermooiste kustdelen. Het zijn alle lieftallige, karakteristieke vissersdorpjes met pastelkleurige huizen en veelal met een kleine haven. Niet te missen! In de beroemde haven van Portofino liggen echter enorme jachten aangemeerd omdat dit de enige plaats is waar boten van deze afmeting toegestaan zijn. Wanneer u besluit één van deze plaatsen te bezoeken, neemt u dan ruim de tijd. Het duurt namelijk wel even voor u de kust bereikt hebt vanaf de autostrada. U kunt deze streek het beste per trein bereiken. De grote havenplaats langs de kust is Genua. Hier is de oude sfeer nog goed te proeven. Eens was dit een belangrijker handelsstad dan Venetië. Hier is de 15e-eeuwse ontdekker van Amerika, Christopher Columbus, geboren. De stad is tegen een helling gebouwd, en heeft een oud centrum met nauwe straatjes vol winkeltjes en marktkramen en een modern stadsdeel dat zich nog steeds uitbreidt. De kustlijn van het westelijke gedeelte wordt gedomineerd door olijfbomen en bloementeelt. Belangrijke plaatsen zijn het chique San Remo en Imperia. San Remo ademt een mondaine sfeer uit. De stad heeft een Middeleeuws, hooggelegen, centrum en is vooral bekend om zijn casino. De schitterende Russische kerk, die hier gebouwd is voor de toenmalige Russische gasten, is zeker een bezoek waard. Imperia is een leuke stad met een historisch centrum, met volop terrasjes. Er is een maritiem museum en een museum met alle wetenswaardigheden over olijven. Een leuke bestemming voor een dagtocht is het net over de grens gelegen ministaatje Monaco, waar de jetset zich genesteld heeft. Vanuit Imperia is het zo’n 65 km. naar Monaco. De stranden van de Bloemenrivièra zijn voornamelijk kiezelstranden (80%) maar u vindt er ook zandstrand (20%). De huizen die wij voor u contracteerden bevinden zich voornamelijk aan de westkust en vormen een prima uitgangspunt om deze afwisselende regio te verkennen.

Foto's algemeen: