Vakantieparken in Europa

Pont Royal en Provence

Plaats:
Mallemort

Algemeen:

Met zijn prachtige binnenplaatsen, fonteintjes en tuinen heeft Pont-Royal en Provence de sfeer van een Provençaals dorp. Er is zelfs een Provençaalse weekmarkt! Het is heerlijk slenteren door het voetgangersvriendelijke park met steeds dat mooie uitzicht op de heuvels, de 18-holes golfbaan en de paarsgetinte lavendelvelden.

Voor de kinderen is er een fantastisch zwemparadijs met zelfs een heus strand met een golfslagbad van maar liefst 900 m, een 110 meter lange wildwaterglijbaan, een verwarmd zwembad en ondiepe badjes voor de allerkleinsten. Rondom de zwembaden zijn heerlijke terrassen met ligstoelen en parasols.

Voor een drankje en maaltijd heb je een ruime keuze uit de gezellige terrassen, restaurants en bistros rondom het dorpsplein en het fraai aangelegde binnenmeer met kajaks en waterfietsen. Er zijn diverse winkeltjes, een beautysalon en een kapsalon.

Naast het zwemparadijs is er voor de kinderen volop animatie in de Kids Clubs (van 3 tem 12 jaar); acrobatische voorstellingen, diverse sporttoernooien en voor de jongeren (13 tot 18 jaar) de 'SpOT' met een gezellige loungebar en clubavonden. Volwassenen kunnen kiezen voor fitness (Les Mills), excursies of het bijwonen van een klassiek concert op een van de mooie plekjes op het park. In juli en augustus wordt er elke maandag een film vertoond in de open lucht. Hier is echt voor alle leeftijden wat wils! Ook op het park: manege, tennisbanen en een kinderboerderij.

Het authentieke Provençaalse dorpje Mallemort ligt in het hart van de Provence tussen de vallei van de rivier de Durance en de heuvels van de Luberon. Een uniek gebied vol glooiende heuvels met heerlijk geurende lavendelvelden, idyllische dorpjes, uitgestrekte cederbossen en diepe canyons.

Vanuit Mallemort ben je in een half uurtje in het bruisende Aix-en-Provence (30 km). Hier kan je heerlijk slenteren over de Cours Mirabeau met statige platanen en fonteinen, elegante herenhuizen uit de 17e en 18e eeuw en uiteraard de gezellige terrassen en restaurants. In het oude centrum staat de kathedraal van Saint Sauveur en het indrukwekkende Hôtel de Ville.

Maar ook Avignon (50 km) is niet ver en beslist de moeite waard. Het jaarlijkse theaterfestival hier in juli is wereldberoemd. En laten we het Palais des Papes niet vergeten. Als je even genoeg hebt van cultuur dan kan je je in Avignon uitstekend vermaken in de luxe winkelstraten. De stranden van de Middellandse Zee wachten op je bij Carry-le-Rouet (70 km).

Parkfaciliteiten:

Algemeen Park
 • Excursies
 • Parkeerplaats
Attracties
 • Animatieteam
 • Golfslagbad
 • Kinderbad
 • Manege
 • Openlucht zwembad
 • Waterglijbaan
Beauty
 • Beautycentrum
 • Kapper
Boodschappen
 • Winkel
Indoor Actief
 • Fitness
Outdoor Actief
 • Golfbaan
 • Jeu de boules
 • Recreatieplas
 • Tafeltennis
 • Tennisbaan
 • Watersport
Uitgaan
 • Bar
 • Restaurant
Voor kinderen
 • Kinderboerderij
 • Kinderclub
 • Recreatieteam
 • Speeltuin

Appartement Pont Royal en Provence

open keuken Koffiezetapparaat (pads) Oven Afwasmachine Koelkast woon/eetkamer 2-pers. slaapbank TV DVD-speler slaapkamer 2x 1-pers. bed badkamer Ligbad Algemeen Toilet Balkon of terras Verwarming Tuinmeubilair Zwembad (gedeeld met andere gasten, geopend van 1/2 Apr t/m Nov) Kinderstoel

Slaapkamers:
1
Personen:
4
Oppervlakte:
24 m²

Appartement Pont-Royal en Provence

woonkamer 2-pers. slaapbank TV DVD-speler open keuken Koffiezetapparaat Oven Afwasmachine Koelkast slaapkamer 2x 1-pers. bed (Dekbed) badkamer Ligbad Algemeen Toilet Balkon of terras Verwarming Tuinmeubilair Zwembad (gedeeld met andere gasten, geopend van 1/2 Apr t/m Nov) Kinderstoel

Slaapkamers:
1
Personen:
4
Oppervlakte:
27 m²

Appartement Pont-Royal en Provence

woonkamer 1-pers. onderschuifbed 2x 1-pers. slaapbank TV DVD-speler open keuken Koffiezetapparaat Oven Afwasmachine Koelkast slaapkamer 2-pers. bed (2 persoons dekbed) badkamer Ligbad Algemeen Toilet Balkon of terras Verwarming Tuinmeubilair Zwembad (gedeeld met andere gasten, geopend van 1/2 Apr t/m Nov) Kinderstoel

Slaapkamers:
1
Personen:
5
Oppervlakte:
30 m²

Appartement Pont-Royal en Provence

woonkamer 1-pers. onderschuifbed 2x 1-pers. slaapbank TV DVD-speler open keuken Koffiezetapparaat Oven Afwasmachine Koelkast slaapkamer 2-pers. bed (2 persoons dekbed) slaapnis Stapelbed (Dekbed) badkamer Ligbad badkamer Douche Toilet Algemeen Toilet Balkon of terras Verwarming Tuinmeubilair Zwembad (gedeeld met andere gasten, geopend van 1/2 Apr t/m Nov) Kinderstoel

Slaapkamers:
1
Personen:
7
Oppervlakte:
42 m²

Vakantiehuis Pont Royal en Provence

Parterre Woonkamer 1-pers. onderschuifbed 1-pers. slaapbank TV Open keuken koffiezetapparaat oven afwasmachine koelkast Badkamer ligbad toilet Badkamer douche Op de 1e etage Slaapkamer 2-pers. bed (2 persoons dekbed) Slaapkamer 2x 1-pers. bed (Dekbed) Slaapkamer stapelbed (Dekbed) Badkamer ligbad Toilet Algemeen Verwarming Terras Tuinmeubilair Zwembad (gedeeld met andere gasten, geopend van 1/2 Apr t/m Nov) Kinderstoel

Slaapkamers:
3
Personen:
8
Oppervlakte:
68 m²

Kaart:

De ligging van het vakantiepark op deze digitale kaart is soms gebaseerd op het centrum van de plaats waar deze ligt. De getoonde ligging kan dus afwijken van de werkelijke ligging.

Omgeving:

Het authentieke Provençaalse dorpje Mallemort ligt in het hart van de Provence tussen de vallei van de rivier de Durance en de heuvels van de Luberon. Een uniek gebied vol glooiende heuvels met heerlijk geurende lavendelvelden, idyllische dorpjes, uitgestrekte cederbossen en diepe canyons. Vanuit Mallemort bent u in een half uurtje in het bruisende Aix-en-Provence (30 km). Hier kunt u heerlijk slenteren over de Cours Mirabeau met statige platanen en fonteinen, elegante herenhuizen uit de 17e en 18e eeuw en uiteraard de gezellige terrassen en restaurants. In het oude centrum vindt u de kathedraal van Saint Sauveur en het indrukwekkende Hôtel de Ville. Maar ook Avignon (50 km) is niet ver en beslist de moeite waard. Veel mensen kennen deze stad van het kinderliedje 'Sur le pont d'Avignon' dat refereert aan de brug St. Bénezet over de Rhône en ook het jaarlijkse theaterfestival in juli is wereldberoemd. En laten we het Palais des Papes niet vergeten. Als u even genoeg heeft van cultuur dan kunt u zich in Avignon uitstekend vermaken in de luxe winkelstraten. De stranden van de Middellandse Zee wachten op uw bezoek bij Carry-le-Rouet (70 km).

Foto's algemeen: