×
Facebook
Vakantieparken in Europa

Novasol Ferienpark Thale Bodental

Algemeen:

Geniet van een heerlijk verblijf op Novasol Ferienpark Thale Bodental in Thale (Duitsland). U kunt gebruik maken van de diverse mogelijkheden die het park en/of de omgeving bieden.
Plaats:
Thale

Parkfaciliteiten:

Beauty & wellness
  • Sauna

Kaart:

De ligging van het vakantiepark op deze digitale kaart is soms gebaseerd op het centrum van de plaats waar deze ligt. De getoonde ligging kan dus afwijken van de werkelijke ligging.
Routebeschrijving:

Omgeving:

Dit vakantiehuis in Thale in de prachtige Bodetal-vallei is zowel modern als comfortabel ingericht. Je zult je hier volledig op je gemak voelen. Op koudere dagen zal de de open haard voor veel warmte zorgen, geniet van de gezelligheid en ontspanning.

Het unieke panoramische uitzicht op het bergachtige landschap rond het vakantiehuizenpark is niet alleen te bewonderen vanuit de woonkamer, maar ook vanaf het terras dan wel het balkon.

De natuur begint direct voor de deur van het vakantiehuis en nodigt uit tot het maken van wandelingen en mountainbiketochten.

Op loopafstand bevinden zich een klimpark en de stoeltjeslift naar Rosstrappe. Outdoor minigolf, een bobslee achtbaan, afdalingen voor beginners en professionals maken de uitgebreide Thales recreatieaanbod compleet. In het vakantiehuizenpark zelf vindt u ook tal van voorzieningen (tegen betaling): een restaurant, een overdekte speelhal met voetbal, darts en sportbar, een bowlingbaan en avontuurlijke minigolf hier hoef je je niet te vervelen.

Beddengoed en handdoeken zijn niet inbegrepen, maar kunnen voor aankomst tegen betaling worden besteld bij het servicekantoor. In het bijgebouw bij de receptie staan gemeenschappelijke wasmachines en drogers waar je, tegen betaling, gebruik van kan maken.

In Thale vindt jaarlijks (rond eind september) het Rosstrappen downhill-evenement plaats. Op dat moment kan het aantal bezoekers en feesten toenemen.

Foto's algemeen: