×
Facebook
Vakantieparken in Europa

Recreatiepark De Achterste Hoef

Algemeen:

Recreatiepark De Achterste Hoef is een echt Brabants familiebedrijf welke is opgericht in 1961 en overgedragen van vader op zonen. Feestelijk geopend op 1 juli 1961 met 150 kampeerplaatsen op 7 hectare grond en uitgegroeid tot een grote camping met 580 kampeerplaatsen, 2 bungalows, 2 trekkershutten, 4 Luxe Chalets, 6 Safaritenten, een officiële 9-holes golfbaan en recreatieplas tezamen op 32 hectare grond. De camping ligt verscholen in een bosrijk gebied, heerlijk in de natuur met uitstekende wandel en fietsroutes in de omgeving. De ruime en comfortabele staanplaatsen bevinden zich op groene velden, aan een pad of afgeschermd met wat extra privacy, zodat je je terug kunt trekken en van de rust en natuur kunt genieten wanneer je daar behoefte aan hebt.
Plaats:
Bladel

Parkfaciliteiten:

De faciliteiten op de camping zijn uitstekend. De ruim opgezette sanitairgebouwen zijn verwarmd, modern uitgerust en voorzien van familiedouches en babyrooms. Sanitairgebouwen 1 en 3 beschikken over kindersanitair en sanitairgebouwen 1 en 4 over ruime mindervalide sanitairvoorzieningen. Voor onze actieve gasten is er genoeg te beleven; voor de waterratten is er een overdekt zwembad, voor als het weer even niet zo mee zit en een verwarmd buitenzwembad voor als het zonnetje schijnt. Bij de avontuurlijke recreatieplas vinden zij een meterslange waterglijbaan en een fijn zandstrand met speeltoestellen. Op een zomerse dag is het leuk om hier te vertoeven, zowel voor de zwemmer als de zon aanbidder.

Kaart:

De ligging van het vakantiepark op deze digitale kaart is soms gebaseerd op het centrum van de plaats waar deze ligt. De getoonde ligging kan dus afwijken van de werkelijke ligging.
Routebeschrijving:

Omgeving:

Onze camping heeft zelf natuurlijk al veel te bieden, maar het is ook leuk om een dag op pad te gaan en de mooie omgeving van de Brabantse Kempen te verkennen. Wanneer je een uitstapje wilt maken is er in de omgeving genoeg te beleven. Te voet of met de fiets van de natuur genieten, lekker winkelen of een pretpark bezoeken? Het kan allemaal! Ook aan attractieparken en dierentuinen is er geen gebrek; de Efteling, Bobbejaanland, Toverland, de Beekse Bergen, Dierenrijk, BestZOO, ZOOVeldhoven (vroegere papagaaiendorp) Outdoorpark Reusel, Speeltuin Ballorig Veldhoven en Familiepark DippieDoe liggen allemaal op minder dan een uur rijden afstand.

Foto's algemeen: