×
Facebook
Vakantieparken in Europa

Schlosshotel Wendorf - Chalets

Algemeen:

Exclusief chalet met 2 verdiepingen, nieuw gebouwd in 2019, op het terrein van het Schlosshotel Wendorf bij Schwerin. Met 80 vierkante meter woonoppervlak en uiterst comfortabel en modern ingericht, is de woning een ware oase van welzijn. Ontbijt en diner kunnen tegen een toeslag worden genuttigd in het Schlosshotel, dat op slechts 100 meter afstand ligt. U kunt uw handicap ook verbeteren op de nabijgelegen golfbaan. Aan de voet van het kasteelpark bevindt zich ook een professionele manege.De chalets bevinden zich in de directe omgeving van het vijfsterren kasteelhotel Wendorf en op slechts enkele kilometers van Schwerin.
Gebied:
Duitsland, Noord-Duitsland, Mecklenburg-Vorpommern
Plaats:
Kuhlen-Wendorf

Kaart:

De ligging van het vakantiepark op deze digitale kaart is soms gebaseerd op het centrum van de plaats waar deze ligt. De getoonde ligging kan dus afwijken van de werkelijke ligging.
Routebeschrijving:

Omgeving:

Omgeven door het charmante landschap van het Mecklenburg Merenplateau, heb je zowel de mogelijkheid om kunst en cultuur te ontdekken in de hoofdstad van de deelstaat en om actief de prachtige natuurlijke landschappen te verkennen. Highlights: WLAN Activiteiten in de buurt: De golfbaan WINSTONgolf, die op slechts 10 minuten rijden ligt, is een van de mooiste golfbanen van heel Europa. Als gast van het Schlosshotel ontvangt u korting op de greenfees voor de drie banen in de faciliteit. Maar de omgeving van het Schlosshotel biedt ook veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten. De regio leent zich uitstekend voor uitgebreide fietstochten of gezellige wandelingen en trektochten. Vanaf hier zijn excursies naar Schwerin en Rostock of een dagje strand aan de Oostzee zeer aan te bevelen.

Foto's algemeen: