×
Facebook
Vakantieparken in Europa

Landal Residence Westduin

Algemeen:

Geniet van een heerlijke vakantie dichtbij het strand in Landal Residence Westduin. Sla de balkondeuren open en ontspan met uitzicht op de duinen. In de verte hoor je de zee! Dat is wakker worden in een luxe verblijf bij Strandappartementen Residence Westduin
Plaats:
Sint Maartensvlotbrug

Parkfaciliteiten:

In Landal Residence Westduin vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie. Alle luxe accommodatie zullen je voorzien voor een ongestoord verblijf waar je helemaal tot rust kunt komen. Op het park is er een fietsverhuur, fietsenstalling en parkeergarage beschikbaar. Kinderfaciliteiten Landal Residence Westduin Dichtbij Landal Residence Westduin vind je speelparken De Goudvis en Land van Fluwel waar de kids de tijd van hun leven zullen hebben. Op deze parken kunnen zij waterfietsen, een cirviut volgen, trampoline springen en nog een tal aan andere activiteiten. Ga samen op avontuur en beleef een dag vol gezellige buitenactiviteiten. Als dat geen geslaagde vakantie wordt! Restaurant Landal Residence Westduin Er is geen restaurant aanwezig op het park. In de omgeving zijn wel voldoende eetgelegenheden waar je heerlijk kunt dineren. Voor een avondje vol sfeer schuif je aan tafel bij het restaurant Stiel op 20 min rijden van het park. Liever zelf koken? Dat kan ook in jouw luxe accommodatie op het park.

Algemeen
  • Overdekte fietsenstalling
  • Pinautomaat
  • Receptie

Kaart:

De ligging van het vakantiepark op deze digitale kaart is soms gebaseerd op het centrum van de plaats waar deze ligt. De getoonde ligging kan dus afwijken van de werkelijke ligging.
Routebeschrijving:

Omgeving:

Ook de omgeving van Landal Residence Westduin is veel te zien en doen. Bezoek Alkmaar en waan je in een leuke stad vol fijne terrasjes en schattige winkeltjes. Daarnaast is het strand ook dichtbij de residentie (15 min lopen), ideaal voor een dagje zonnebaden of een gezellige picknick! Wandel door de duinen en verken met de fiets de prachtige locatie waar Landal Residence Westduin in gelegen is.

Foto's algemeen: