×
Facebook
Vakantieparken in Europa

Parc Aquadelta

Algemeen:

Dit schitterende vakantiecomplex is gelegen bij het vissersdorpje Bruinisse, gelegen aan het bekende en bij watersporters zeer geliefde Grevelingenmeer, op het schiereiland Schouwen-Duiveland. Het park biedt een zeer breed en gevarieerd faciliteitenaanbod. U heeft de keuze uit zeer uiteenlopende accommodaties, van een uniek vrijstaand buitenhuis gelegen aan het water met veranda op Resort AquaStaete tot een verblijf in een ruime vakantiewoning in ''t Centrum, dichtbij alle faciliteiten maar wel met de gewenste rust en ruimte.

Vakantiepark Aquadelta is zeer geschikt als uitvalsbasis voor de beoefening van watersport. In de directe omgeving kunt u zeilen, kanoën, vissen, duiken en luieren aan het zandstrandje bij het Grevelingenmeer of bij het Noordzeestrand (op circa 25 minuten rijden). De golfliefhebber vindt op steenworp afstand de 18-holes golfbaan Grevelingenhout met A-status. Ook pittoreske dorpjes en steden zoals Zierikzee, Veere en Middelburg zijn een bezoek meer dan waard. Vier seizoenen lang vakantieplezier bij Vakantiepark Aquadelta!
Plaats:
Bruinisse

Parkfaciliteiten:

Algemeen
  • Afstand tot strand:1.5 km
  • Bolderkarverhuur
  • Eredivisie live in café
  • Receptie op het park
  • Scooterverhuur
  • Supermarkt
  • Vergader-/feestfaciliteiten
  • Wasserette
  • Winkel/kadoshop
Eten & drinken
  • (à la carte) Restaurant
  • Afhaalservice
  • Eetcafé / bar
  • Snackbar
Sport & Spel
  • Biljarttafel
  • Bowlingbanen
  • Fietsenverhuur
  • Gratis sport en animatie
  • Kids Club
  • Koos Konijn
  • Midgetgolf
  • Overdekt zwembad
  • Peuter-/ kleuterbad
  • Recreatieruimte
  • Skelterverhuur
  • Speeltoestel
  • Speeltuin(en)
  • Tafeltennis
  • Tennisba(a)n(en)
  • Vismogelijkheden
  • Voetbaltafel
  • Voetbalveld
  • Waterrecreatie

Kaart:

De ligging van het vakantiepark op deze digitale kaart is soms gebaseerd op het centrum van de plaats waar deze ligt. De getoonde ligging kan dus afwijken van de werkelijke ligging.
Routebeschrijving:

Omgeving:

Als geen andere provincie staat Zeeland in het teken van het water. Zeeland is dan ook hét centrum voor de watersportliefhebber. U kunt hier op werkelijk enorm veel verschillende plaatsen het water op. Maar niet alleen het waterleven is veelzijdig, ook het landleven is rijk. Overal proef je de boeiende historie en cultuur. In monumentale stadjes, pittoreske dorpjes, verrassende musea, leuke attracties, evenementen én ... de niet te versmaden streekgerechten! Een andere goede reden om naar Zeeland te gaan is het weer: per jaar schijnt de zon hier 140 uren meer dan elders in Nederland. Bovendien is de lucht er frisser, want de Zeeuwen kennen nauwelijks grootschalige industrie. Vroeger bestond Zeeland nog uit echte eilanden en had het water vrij spel. Maar tegenwoordig kunt u in Zeeland met eigen ogen zien hoe 'wij Nederlanders' de zee op afstand weten te houden. De Deltadammen en de stormvloedkering Oosterschelde zijn daar voorbeelden van. Het noordelijkste deel van Zeeland met de breedste stranden van de provincie is Schouwen-Duivenland. Bekende badplaatsen zijn Renesse, Burgh-Haamstede en Scharendijke. Centrumplaats van Schouwen-Duiveland is het historische Zierikzee met goed bewaard gebleven monumenten en een gezellig winkelcentrum. Het Eiland Tholen is met zijn pittoreske stadjes en dorpjes een bijzonder eiland. De ruim 40 kilometer lange zeewering beschermt het land tegen het water. Al fietsend of wandelend ontdekt u de mooiste plekjes en ervaart u de verstilde natuur. Noord-Beveland, van oudsher een agrarisch gebied, is aan vier zijden door bruggen en dammen met overig Zeeland verbonden. Aan de noordzijde stroomt de Oosterschelde en aan de zuidkant ligt het 22 kilometer lange Veerse Meer, een watersportgebied van allure, dat geliefd is bij watersporters uit binnen- en buitenland. Langs de oevers zijn natuur- en wandelgebieden en dagrecreatieterreinen ingericht. Zuid-Beveland met als centrumplaats Goes vormt het agrarisch centrum van Zeeland. Walcheren is toeristisch gezien van oudsher het bekendste deel van Zeeland. Langs de Walcherse kust ligt een reeks bekende badplaatsen. De oudste is Domburg dat al in de 19e eeuw een bekend kuuroord was. Vlissingen is, behalve badplaats en winkelstad, vooral ook havenstad en heeft een twee kilometer lange boulevard. Het sprookjesachtige stadje Veere heeft veel monumenten net als Middelburg. In Middelburg staat het middeleeuwse Abdijcomplex met een hoge toren en honderden andere bezienswaardige gebouwen, zoals het stadhuis. Ten zuiden van de Westerschelde ligt tot slot Zeeuws-Vlaanderen. In Zeeuws Vlaanderen staat sfeer en Bourgondische gezelligheid voorop. Het is een regio waar cultuur en traditie van oude dorpen en stadjes hand in hand gaan met zee- en strandplezier aan de kust. Kortom, Zeeland is de ideale bestemming om er even tussenuit te knijpen en op adem te komen, nieuwe energie op te doen en je horizon te verbreden.

Appartement Aquadelta, Type Camee

Dit appartement is geschikt voor 3 personen. De woonkamer is ingericht met een éénpersoons slaapbank en er is een balkon. Er is een aparte keuken met magnetron, koelkast met vriesvak en vaatwasser. De badkamer is voorzien van een ligbad/douche, wastafel en toilet. Op de verdieping bevindt zich een slaapkamer met twee eenpersoons boxspringbedden. Balkon met tuinmeubilair.
Slaapkamers:
1
Personen:
2
Oppervlakte:
37 m²

Appartement Aquadelta, Type Agaat

Dit appartement is geschikt voor 2 personen en beschikt over een keuken voorzien van vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast met vriesvak en magnetron. De woon-/slaapkamer heeft twee eenpersoons boxspringbedden. Daarnaast beschikt het appartement over een badkamer met bad, wastafel en toilet. Het balkon is voorzien van tuinmeubilair.
Slaapkamers:
1
Personen:
2
Oppervlakte:
35 m²

Vakantiepark Aquadelta, Type Jade

Op de eerste woonlaag bevindt zich de woonkamer met balkon. Aparte keuken met magnetron en vaatwasser. Badkamer met ligbad/douche, wastafel en toilet.
De tweede woonlaag bestaat uit twee slaapkamers met twee eenpersoons boxspringbedden. Eén van deze slaapkamers staat in open verbinding met de woonkamer.
Slaapkamers:
2
Personen:
4
Oppervlakte:
44 m²

Vakantiepark Aquadelta, Type Parel

Het appartement is geschikt voor 5 personen. De begane grond beschikt standaard over een ruime woonkamer en een open keuken met magnetron, koelkast met vriesvak en vaatwasser, terras of balkon. Op de verdieping bevindt zich een badkamer met ligbad/douche en wastafel. Apart toilet. Twee slaapkamers, waarvan één met twee eenpersoons boxspringbedden en één slaapkamer met drie eenpersoons boxspringbedden. Balkon of terras met tuinmeubilair.
Slaapkamers:
2
Personen:
5
Oppervlakte:
63 m²

Resort Aquastaete, buitenhuis

Deze villa is geschikt voor 6 personen. Beneden is er een royaal woongedeelte met openslaande deuren naar de veranda, eethoek, keuken met magnetron, koffiezetaparaat, waterkoker, koelkast met vriesvak en vaatwasser, berging en toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers met twee eenpersoons boxspringbedden. Badkamer met douche, tweede toilet en wastafel. De accommodatie beschikt standaard over een kinderbad, -box, -bed en - stoel.
Slaapkamers:
3
Personen:
6
Oppervlakte:
100 m²

Resort Aquastaete, buitenhuis, Type Royal

Deze villa is geschikt voor 6 personen. Op de begane grond bevindt zich een royaal woongedeelte met (gas) open haard, cd speler, met openslaande deuren naar de veranda en de tuin met tuinmeubilair en zonneligstoelen. Het woongedeelte loopt over in de eethoek en de complete keuken (met koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast met vriesvak, magnetron en vaatwasser). Eveneens beneden is de separate berging.
Op de eerste verdieping bevindt zich een tweede toilet, luxe badkamer met douche en drie ruime slaapkamers, met in totaal zes boxspringbedden met dekbedden. De ouderslaapkamer beschikt over een tweede tv. De accommodatie beschikt standaard over een kinderbad-, -box, -bed en -stoel.
Slaapkamers:
3
Personen:
6
Oppervlakte:
100 m²

Vakantiehuis Aquadelta, Type Buitenhuis met Sauna

Deze villa is geschikt voor 6 personen. De begane grond bestaat uit een royaal woongedeelte, eethoek, complete keuken met koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast met vriesvak, magnetron en vaatwasser. Aparte berging. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers met in totaal zes boxspringbedden met dekbedden, een tweede toilet, een luxe badkamer met douche én een privésauna! Ook is er een veranda met tuin en tuinmeubilair. Accommodatie beschikt standaard over een kinderbad-, -box, -bed en -stoel.
Slaapkamers:
3
Personen:
6
Oppervlakte:
100 m²

Resort Aquastaete, buitenhuis, Type Buitenhuis Royal

Dit vrijstaande buitenhuis is geschikt voor 8 personen. De begane grond bestaat uit een royaal woongedeelte met (gas)open haard, cd-speler, openslaande deuren naar de veranda (voorzien van tuinmeubilair), eethoek, luxe afgewerkte keuken met magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast met vriesvak en vaatwasser, berging en een toilet. Slaapkamer met eigen badkamer met bad of douche en wastafel en tweede tv. De 1e verdieping heeft drie slaapkamers met twee éénpersoons boxspringbedden. Badkamer met bad of douche, wastafel en/of luxe badmeubel en een apart toilet.
Slaapkamers:
4
Personen:
8
Oppervlakte:
125 m²

Vakantiehuis Aquadelta, Type Hofstede

Deze halfvrijstaande familievilla is geschikt voor 10 personen. Op de begane grond bevindt zich een keuken welke is voorzien van koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast met vriesvak, vaatwasser en magnetron. Verder is er een woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. Slaapkamer met twee eenpersoons bedden. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel. De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers waarvan twee met twee eenpersoons boxspringbedden en een slaapkamer met twee eenpersoons boxspingbedden en een stapelbed. Badkamer voorzien van douche, wastafel en tweede toilet.
Slaapkamers:
4
Personen:
10
Oppervlakte:
129 m²

Appartement Aquadelta, Type Robijn

Het appartement is geschikt voor 12 personen. De indeling bestaat standaard uit een keuken voorzien van vaatwasser, magnetron en ruime eetgelegenheid. Ruime woonkamer en twee balkons. Vijf slaapkamers waarvan vier met twee eenpersoons boxspringbedden en een stapelbed en één met een stapelbed. Drie badkamers waarvan één met sauna en één met whirlpool.
Slaapkamers:
5
Personen:
12
Oppervlakte:
144 m²

Resort Aquastaete, Type Heerenhuys

Deze villa is geschikt voor 14 personen. De begane grond bestaat uit een woonkamer met serre en openslaande deuren naar de veranda en tuin voorzien van tuinmeubilair. Keuken voorzien van koel-vriescombinatie, koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron en vaatwasser. Slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en eigen badkamer. Badkamer voorzien van sauna met douche, twee toiletten en een berging.
Op de 1e Verdieping bevinden zich drie slaapkamers waarvan twee met twee eenpersoons boxspringbedden en één met een stapelbed. Badkamer met bubbelbad en douche en een tweede toilet. Ook vindt u hier een dakterras.
Op de 2e verdieping zijn er twee slaapkamers met elk drie eenpersoons boxspringbedden. Derde badkamer met douche en derde toilet.
Slaapkamers:
6
Personen:
14
Oppervlakte:
200 m²

Vakantiehuis Aquadelta, Type Hofstede

Deze halfvrijstaande familievilla is geschikt voor 20 personen. Op de begane grond bevinden zich twee keukens welke zijn voorzien van koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast met vriesvak, vaatwasser en magnetron. Verder zijn er twee woonkamers met openslaande deuren naar de tuin. Twee slaapkamers met twee eenpersoons bedden. Twee aparte toiletten. Twee badkamers met douche en wastafel. De eerste verdieping bestaat uit zes slaapkamers waarvan vier met twee eenpersoons boxspringbedden en twee slaapkamers met twee eenpersoons boxspingbedden en een stapelbed. Twee badkamers voorzien van douche, wastafel en toilet.
Slaapkamers:
8
Personen:
20
Oppervlakte:
258 m²

Foto's algemeen:

Foto's omgeving:

Video's: