×
Facebook
Vakantieparken in Europa

Eifellux

Algemeen:

Kleinschalig park midden in het Luxemburgs-Duits natuurpark, waardoor de grensrivieren Our en Sûre naar de Moezel stromen. Naast het park ligt het gemeentelijke sportterrein en openlucht zwembad, waar u (tegen vergoeding) gebruik van kunt maken.
Accommodatie: De mobilhomes staan op ruime plaatsen, verspreid over het terrein, elk op een eigen stukje grond, met tuinmeubelen. De mobilhomes zijn verzorgd ingericht.
Gebied:
Luxemburg, Luxemburg
Plaats:
Körperich

Parkfaciliteiten:

Receptie, speeltuin, speelweide met klimtoestellen, TV-ruimte, jeu-de-boulesbaan, tafeltennis, wasmachine en droger (tegen vergoeding), broodjesservice, buiten het park: gemeentelijke sportterrein en openlucht zwembad, Gaststätte met uitstekende maaltijden.

Kaart:

De ligging van het vakantiepark op deze digitale kaart is soms gebaseerd op het centrum van de plaats waar deze ligt. De getoonde ligging kan dus afwijken van de werkelijke ligging.
Routebeschrijving:

Omgeving:

Ongeveer 3 km. van de Duits-Luxemburgse grens, tussen Bitburg en Diekirch, ligt het dorpje Körperlich. De omgeving biedt zeer vele vrijetijdsmogelijkheden. Het ligt midden in het Luxemburgs-Duits Natuurpark, waardoor de grensrivieren Our en Sûre naar de Moezel stromen. Bovendien ligt Körperlich op slechts 8 km. van het bekende, Luxemburgse Vianden. U kunt prachtige tochten maken, o.a. in het Kammerwald van 900 ha., dat grenst aan Körperlich, in de uitgestrekte bossen in de richting van Bitburg en Prum, of in het vlakbij gelegen wandelgebied rond Beaufort en Echternach, dat vanwege zijn grillige rotsformaties, kabbelende riviertjes en prachtige loof- en naaldbossen ook wel "klein Zwitserland" wordt genoemd. Een uitstapje naar Diekirch (bijvoorbeeld om te gaan wildwatervaren), Bitburg of de stad Luxemburg zijn zeker de aanbeveling waard.

Mobilhome Eifellux

Parterre Woonkamer 2-pers. slaapbank Kitchenette Slaapkamer 2-pers. bed Slaapkamer 2x 1-pers. bed Badkamer douche, wastafel, toilet Blokhut Recreatieruimte (gedeeld met eigenaar en andere gasten) Algemeen Verwarming (gaskachel) Terras Tuinmeubilair

Slaapkamers:
2
Personen:
4
Oppervlakte:
20 m²

Mobilhome Eifellux

Parterre Woonkamer 2-pers. slaapbank Kitchenette Woon/eetkamer Slaapkamer 2-pers. bed Slaapkamer 2x 1-pers. bed Badkamer douche, wastafel, toilet Algemeen Verwarming (gaskachel) Terras Tuinmeubilair

Slaapkamers:
2
Personen:
6
Oppervlakte:
25 m²

Foto's algemeen: