Vakantieparken in Europa

Villapark Schoorl

Algemeen:

Villapark Schoorl ligt op de grens van duinen en weiland, 2 km buiten Schoorl. Het park met 50 vrijstaande huizen is aangelegd in het voorjaar 2006 en is een paradijs voor liefhebbers van rust, natuur en comfort. Het Nationaal Park de ‘Schoorlse duinen’ is het breedste en meest gevarieerde natuurgebied langs de Nederlandse kust. Mooie wandelroutes en fietspaden die slingeren tussen duinen en polderlandschap, en een strandopgang (Schoorl aan Zee) waar geen auto’s kunnen komen. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen met het hoogste klimduin van Nederland en veel speciale activiteiten van de boswachterij in Schoorl. Het Noordzeestrand is bij Schoorl aan Zee uitsluitend per fiets te bereiken, terwijl de strandafgangen van Hargen en Camperduin parkeervoorzieningen en een bushalte kennen. De watersporter kan in het haventje van Hargen aanleggen, vlakbij zee en duin. In de zomermaanden staat het dorp in het teken van diverse festiviteiten, zoals het zeil-, surf- en strandevenement 'Hargen on Sail', maar ook schatgraven voor de kinderen. De vakantiehuizen zijn van particuliere eigenaren, zodat de inrichting onderling kan verschillen. Zo zijn er ook woningen met alleen toilet op de BG en badkamer op de 1e etage. Ook de samenstelling van de bedden kan verschillen.

Villa Schoorl

Parterre Open keuken combimagnetron afwasmachine vriezer koel-/vriescombinatie Woon/eetkamer TV DVD-speler stereo-installatie Badkamer douche wastafel toilet Op de 1e etage Slaapkamer 1-pers. vouwbed 2-pers. bed Slaapkamer 1-pers. bed 2-pers. bed Toilet Traphekje Algemeen Wasdroger Wasmachine Terras Tuin (privé, omheind) Tuinmeubilair Parking Trampoline (privé) Speeltoestellen

Slaapkamers:
2
Personen:
5
Oppervlakte:
90 m²

Kaart:

De ligging van het vakantiepark op deze digitale kaart is soms gebaseerd op het centrum van de plaats waar deze ligt. De getoonde ligging kan dus afwijken van de werkelijke ligging.

Omgeving:

De grootste watersportprovincie van Nederland met verschillende typen landschap: grote bos- en natuurgebieden met hun rijke flora en fauna, meren en recreatiegebieden. De vaarwateren en de plassengebieden samen met Utrecht en Zuid-Holland vormen een groot vaarwegennetwerk dat veel wordt gebruikt voor recreatietoervaart en kleine watersport. De provincie is bijzonder rijk aan mondiaal erkend erfgoed en attracties, veelal gekoppeld aan het waterrijke en daarom een belangrijke toeristische bestemming - van de Waddenzee en de duinen tot de heidevelden in het Gooi. Met name Amsterdam en de kust (Texel) trekken veel bezoekers.

In het Groene Hart vinden we het typisch Hollandse plaatje van laaggelegen veenweiden en plassengebieden, weilanden met grazende koeien, uitgestrekte polders en oude waterlopen. Maar ook cultuur-historisch erfgoed in oude stadjes en dorpen. De provincie biedt tal van mogelijkheden om er eens lekker op uit te trekken: wandelen, fietsen, kanoën of skeeleren in een groene en rustige omgeving. Het kan allemaal in de recreatiegebieden. Wie in de zomermaanden verkoeling in het water zoekt kan van april tot september terecht bij de zwemwatertelefoon, telefoon 0800-9986734.

Foto's algemeen: