×
Facebook
Vakantieparken in Europa

Vakantiepark Le Mas des Flamants

Algemeen:

Residentie Les Mas des Flamants ligt in het plaatsje Aigues Mortes, tussen de delta van de Rhône en de Middellandse zee, 25 km ten oosten van Montpellier en 35 km ten zuiden van Nîmes. Het Middellandse zeestrand waar u kunt zwemmen en luieren in de zon ligt op 10 minuten rijden. Aigues Mortes ligt aan de rand van het Parc Naturel Régional de Camargue, een prachtig gebied dat u te voet, per fiets of te paard kunt verkennen en waar u met een beetje geluk de bekende roze flamingo’s zult spotten. In de nabij gelegen bruisende badplaatsen Le-Grau-Du-Roi en La Grande Motte kunt u leuk winkelen of een hapje eten en ‘s avonds genieten van een gevarieerd uitgaansleven. Bootliefhebbers zullen hun ogen uitkijken in de jachthaven van Port Camargue, één van de grootste jachthavens in Europa. Natuurlijk mag ook een bezoek aan Montpellier en Nîmes, beide steden met een Romeinse historie niet ontbreken. In de residentie die over een mooi zwembad, met kindergedeelte (geopend van half april - eind oktober) met prettig terras beschikt bewoont u een goed verzorgde geschakelde woning. Residentie Les Mas des Flamants is een mooie uitvalsbasis voor een afwisselende vakantie.
Plaats:
Aigues Mortes

Parkfaciliteiten:

Algemeen Park
  • Receptie
Attracties
  • Openlucht zwembad

Kaart:

De ligging van het vakantiepark op deze digitale kaart is soms gebaseerd op het centrum van de plaats waar deze ligt. De getoonde ligging kan dus afwijken van de werkelijke ligging.
Routebeschrijving:

Omgeving:

Aan de Middellandse Zee, ?in de bocht? tussen de Camargue (het natuur-reservaat met de beroemde wilde paarden) en de Pyreneeën, strekt zich de Languedoc-Roussillon uit. Een streek met een achterland vol excursiemogelijkheden en een kuststrook die de drukte van de Côte d'Azur mist, maar alle heerlijkheden ervan heeft.

De invloed van de Middellandse Zee is duidelijk merkbaar en het gebied kenmerkt zich door kilometers lange zandstranden, wilde baaien en een heerlijk klimaat met heel veel zon het hele jaar door. Men duikt er met plezier het zeewater in! Zeer geschikt dus voor een perfecte strandvakantie.

U zult bovendien huiswaarts keren met onvergetelijke herinneringen aan natuurschoon, monumenten, karakteristieke dorpen en steden als Montpellier, Nîmes, Carcassone, Perpignan, Uzès en de Pont de Gard (vier ervan staan op de Werelderfgoedlijst van de Unesco). En laten we de culturele routes niet vergeten, waar u oog in oog komt te staan met de prehistorie, de Romeinen en de Katharen.

Ook het aantrekkelijke achterland heeft zijn authentieke charme weten te bewaren en loopt door tot aan de voet van het Massif Central en de Pyreneeën. De Haut Languedoc, de natuurparken van de Cevennen en de beboste heuvels van Cerdagne zijn zeer geliefd bij wandelaars. Kortom: een gebied met karakter op velerlei gebied.

Woning Le Mas des Flamants

kitchenette Fornuis (keramisch) Magnetron Afwasmachine Koelkast woon/slaapkamer 2-pers. slaapbank slaapkamer 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden badkamer Bad of douche Toilet

Slaapkamers:
1
Personen:
4
Oppervlakte:
35 m²

Woning Le Mas des Flamants

kitchenette Fornuis (keramisch) Magnetron Afwasmachine Koelkast woon/slaapkamer 2-pers. slaapbank slaapkamer 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden slaapkamer 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden badkamer Bad of douche Toilet

Slaapkamers:
2
Personen:
6
Oppervlakte:
41 m²

Foto's algemeen: