×
Facebook
Vakantieparken in Europa

Parc Ganuenta

Algemeen:

Colijnsplaat 15 km van Goes: Klein, comfortabel vakantiecomplex "Ganuenta". Buiten de plaats, 1.5 km van het centrum van Colijnsplaat, rustige ligging, 150 m van zee, 150 m van het strand. In het complex: receptie, fietsverhuur. Centrale parkeerplaatsen. Supermarkt 1.3 km, restaurant 1 km, bar 1 km, bakkerij 1.2 km, centrum te voet bereikbaar in 10 minuten, station "Goes" 12 km, zandstrand "De Banjaard" 15 km. Jachthaven 1 km. Attracties in de buurt: Deltawerken Neeltje Jans 9 km, Oosterscheldekering 15 km, Watersnoodmuseum Ouwerkerk 18 km, Berkenhof's Tropical Zoo 26 km, Stadhuis Middelburg 29 km, Plompetoren 30 km. Let op: auto noodzakelijk. Geschikt voor families, baby uitrusting op aanvraag (extra). Het park is nog in aanbouw. Het kan daarom zijn dat er tijdens uw verblijf bouwwerkzaamheden zijn. Groepen jongeren niet toegestaan.
Plaats:
Colijnsplaat

Kaart:

De ligging van het vakantiepark op deze digitale kaart is soms gebaseerd op het centrum van de plaats waar deze ligt. De getoonde ligging kan dus afwijken van de werkelijke ligging.
Routebeschrijving:

Omgeving:

Colijnsplaat ligt op het eiland Noord-Beveland en op steenworp afstand van de Oosterschelde, waarmee Parc Ganuenta het ideale startpunt is om Zeeland te ontdekken! Dit is dé vakantieprovincie bij uitstek, met de schoonste stranden en de meeste uren zon. Sportieve activiteiten zijn hier genoeg: van wandelen en fietsen tot duiken, surfen en zeilen. Iedere watersporter komt hier dus aan zijn trekken! Maar ook aan ontspanning geen gebrek met de vele gezellige terrasjes en strandpaviljoens. Wilt u liever wat cultuur opsnuiven? Het Watersnoodmuseum, bierbrouwerij Emilisse, de Visafslag en historische steden als Zierikzee en Goes liggen vlak bij Parc Ganuenta. Kortom, Zeeland heeft u altijd iets te bieden!

Foto's algemeen: