×
Facebook
Vakantieparken in Europa

Resort De Kraaijenbergse Plassen

Algemeen:

Eindeloos veel waterpret in de natuur Geniet van de schoonheid van de natuur en de vele mogelijkheden voor zwem- en recreatieplezier op het gloednieuwe Resort De Kraaijenbergse Plassen. Vanuit uw bungalow of villa met eigen aanlegsteiger heeft u een fantastisch uitzicht over het gelijknamige grote natuurgebied. Verken de plassen onder andere met een boot, kano of surfplank. Of blijf aan wal en spot vanuit een kijkhut bijzondere soorten vogels die in het gebied leven. En wie van de natuur houdt, zit hier goed. In het diverse landschap van het nabijgelegen Land van Cuijk maakt u heerlijke fietstochten of ontspannen wandelingen. Onderweg snuift u ook nog cultuur op tijdens een bezoek aan een van de vele kloosters en kastelen in deze regio. Nog tijd over om te shoppen? Bezoek Nijmegen of het pittoreske Cuijk met gezellige winkeltjes en eettentjes. Kortom, op Resort De Kraaijenbergse Plassen beleeft u een veelzijdige vakantie!
Plaats:
Linden

Parkfaciliteiten:

Algemeen
  • Parkeergelegenheid centraal
  • Receptie op het park
  • Wifi in centrumgebouw (gratis)
Eten & drinken
  • Eetcafé / bar
  • Snackbar              
Sport & Spel
  • Natuurbad                    
  • Speeltoestel(len)
  • Speeltuin(en)

Kaart:

De ligging van het vakantiepark op deze digitale kaart is soms gebaseerd op het centrum van de plaats waar deze ligt. De getoonde ligging kan dus afwijken van de werkelijke ligging.
Routebeschrijving:

Omgeving:

Tips & Trips
  • Burgers Zoo
  • Apen Heul

Chalet De Kraaijenbergse Plassen, Type Berkel 4

Dit gelijkvloerse chalet is geschikt voor 4 personen en heeft een woonkamer met televisie. In de keuken vindt u onder andere een magnetron en een filter koffiezetapparaat. Verder zijn er 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden en een badkamer met een douche en een toilet. Buiten vindt u een gemeubileerd terras en is er parkeergelegenheid voor 1 auto. U kunt gratis gebruikmaken van wifi.
Slaapkamers:
2
Personen:
4
Oppervlakte:
50 m²

Chalet De Kraaijenbergse Plassen, Type Velthorst 4

Dit gelijkvloerse chalet is geschikt voor 4 personen en heeft een woonkamer met televisie. De keuken beschikt over onder andere een vaatwasser en een magnetron. Verder zijn er 2 slaapkamers, waarvan 1 met 2 eenpersoonsbedden en 1 met een tweepersoonsbed. De badkamer is voorzien van een douche en een toilet. Buiten vindt u een gemeubileerd terras en is er parkeergelegenheid voor 1 auto. U kunt gratis gebruikmaken van wifi.
Slaapkamers:
2
Personen:
4
Oppervlakte:
65 m²

Chalet De Kraaijenbergse Plassen, Type Velthorst 6

Dit gelijkvloerse chalet is geschikt voor 6 personen en heeft een woonkamer met televisie. De keuken beschikt over onder andere een vaatwasser en een magnetron. Er zijn in totaal 3 slaapkamers, waarvan 1 met 2 eenpersoonsbedden, 1 met een tweepersoonsbed en 1 met een stapelbed. De badkamer is voorzien van een douche en een toilet. Buiten vindt u een gemeubileerd terras en is er parkeergelegenheid voor 1 auto. U kunt gratis gebruikmaken van wifi.
Slaapkamers:
3
Personen:
6
Oppervlakte:
70 m²

Chalet De Kraaijenbergse Plassen, Type Hackfort 6

Dit gelijkvloerse chalet is geschikt voor 6 personen en heeft een woonkamer met televisie. De keuken beschikt over onder andere een vaatwasser en een combimagnetron. Er zijn in totaal 3 slaapkamers, waarvan 2 met 2 eenpersoonsbedden en 1 met een tweepersoonsbed. De badkamer is voorzien van een douche en een toilet. Ook is er een apart toilet. Buiten vindt u een gemeubileerd terras en is er parkeergelegenheid voor 1 auto. U kunt gratis gebruikmaken van wifi.
Slaapkamers:
3
Personen:
6
Oppervlakte:
70 m²

Chalet De Kraaijenbergse Plassen, Type Pavilion 6

Dit gelijkvloerse chalet is geschikt voor 6 personen en heeft een woonkamer met televisie. De keuken beschikt over onder andere een vaatwasser en een magnetron. Verder zijn er 3 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden en een badkamer met een douche en een toilet. Buiten vindt u een gemeubileerd terras en is er parkeergelegenheid voor 1 auto. U kunt gratis gebruikmaken van wifi.
Slaapkamers:
3
Personen:
6
Oppervlakte:
70 m²

Foto's algemeen: