×
Facebook
Vakantieparken in Europa

Roompot Park Veerse Kreek

Algemeen:

In een luxe en vrij gelegen vakantievilla aan het Veerse Meer is het echt Zeeuws genieten. De verschillende gloednieuwe villa’s voor 4 tot 16 personen hebben allemaal zicht op het water of liggen zelfs aan het water. Het vakantiepark ligt aan de zuidkant van het Veerse Meer, langs de dijk bij het Zeeuwse dorpje Wolphaartsdijk. Dit is een veelzijdige locatie voor een heerlijke vakantie. Ga zeilen, surfen of zwemmen bij het meer, fiets langs de groene oevers of maak een heerlijke wandeling in bos- en duingebied de Manteling. Ook de Zeeuwse gezelligheid is nooit ver weg. Ontdek vanuit het vakantiepark de authentieke sfeer in de pittoreske Zeeuwse dorpjes in de buurt. ‘s Avonds bij thuiskomst pik je nog net de zonondergang mee op het terras aan het water. Flesje wit uit de wijnklimaatkast erbij. Niets meer aan doen.
Plaats:
Wolphaartsdijk

Parkfaciliteiten:

Roompot Park Veerse Kreek wordt een échte toplocatie in Zeeland. De luxe villa’s zijn helemaal af en van alle gemakken voorzien. Op dit moment zijn we nog druk bezig met werkzaamheden op het park. Niet alle faciliteiten zijn daardoor beschikbaar. Mogelijk zijn we ook tijdens jouw verblijf overdag aan het werk, maar we doen ons best om de overlast zoveel mogelijk te beperken.Algemeen 
  • Receptie op het park
  • Supermarkt
  • Wifi op park (gratis)
Sport & Spel
  •  Fietsverhuur
 

Kaart:

De ligging van het vakantiepark op deze digitale kaart is soms gebaseerd op het centrum van de plaats waar deze ligt. De getoonde ligging kan dus afwijken van de werkelijke ligging.
Routebeschrijving:

Omgeving:

De unieke villa's op Roompot Park Veerse Kreek liggen speels om een eigentijdse vissershaven. Huur een bootje en vaar eropuit. Kinderen spelen op de speelboot in de drooggevallen sluis. Yerseke is dé place to be voor verse mosselen en oesters! Onze tip voor een leuke dagtrip? Steden als Goes en Middelburg zijn echte aanraders. Ook Deltapark Neeltje Jans mag op je bucketlist.

Foto's algemeen: