×
Facebook
Vakantieparken in Europa

Vakantiepark Molenwaard

Algemeen:

Het ultieme vakantiegevoel voor jong en oud is te vinden bij vakantiepark Molenwaard. Hier ervaart u de echte Hollandse polder gastvrijheid. Een oer-Hollands vakantiepark, midden in het groene hart en vlakbij de avonturen boerderij Molenwaard. Een verblijf op vakantiepark Molenwaard betekent avontuur voor iedereen.
Plaats:
Ottoland

Parkfaciliteiten:

Met de faciliteiten op vakantiepark Molenwaard is avontuur niet te vermijden. Huur bijvoorbeeld een (elektrische) fiets op het vakantiepark en ontdekt de prachtige polder regio op een sportieve manier. Stap met mooi weer in een waterfiets en verken het vakantiepark al varend tussen de eendjes. Daarnaast vindt u midden op het vakantiepark Molenwaard een mooie natuurplas, deze is ideaal om lekker in te kunnen zwemmen of met een bootje te varen.

Kinderfaciliteiten vakantiepark Molenwaard
Alle jongen gasten van Vakantiepark Molenwaard ontvangen bij de incheck hun Polderpaspoort. Met dit paspoort gaan de kinderen, samen met Fien en Teun, op een educatief avontuur door de polder. Eén van de vele thema's is Molens. Bak de lekkerste pannenkoeken van echt molenmeel in de keuken van jullie huisje, leer van alles over de molen bij een bijzondere speelactiviteit op het park én ga op bezoek bij de echte molens van Kinderdijk.
Daarnaast kunnen de jonge gasten tijdens alle (school-)vakanties volop genieten van het vrolijke entertainment en actief deelnemen aan alle leuke activiteiten op het vakantiepark. Ga op pad met een échte Boer, ontmoet Fien en Teun of knutsel mee in de Kas

Restaurant vakantiepark Molenwaard
Op het vakantiepark is voor ieder wat wils te vinden. Voor een lekker tussendoortje, lunch of diner kunt u terecht bij het restaurant. Strijk met goed weer neer op het gezellig, ruime terras. Voor de kinderen zijn er speciale kindermenu’s. Met het bereiden van de gerechten wordt veelal gebruik gemaakt van verse streekproduct, die u zelf ook kunt kopen in de winkel op het vakantiepark.

Kinderen
  • Entertainment voor kinderen
  • Kinderboerderij/dierenweide
  • Recreatieprogramma (tijdens vakanties)
  • Speeltuin
Algemeen
  • Receptie
  • Supermarkt
Sport
  • Elektrische fiets verhuur
  • Waterfietsverhuur

Kaart:

De ligging van het vakantiepark op deze digitale kaart is soms gebaseerd op het centrum van de plaats waar deze ligt. De getoonde ligging kan dus afwijken van de werkelijke ligging.
Routebeschrijving:

Omgeving:

In de omgeving van het oer-Hollandse Alblasserwaard is een hoop te doen. Zo kunt u een bezoekje brengen aan Nationaal Park de Biesbosch, de beroemde molens van de UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk bewonderen én hier de mooiste foto’s maken. Leer alles over kaas op de kaasboerderij of ga de natuur in voor een mooie wandel- of fietstocht. Daarnaast zijn een hoop leuke steden in de omgeving te vinden, ga bijvoorbeeld een dagje naar Nieuwpoort, Rotterdam of Breda.

Foto's algemeen: