×
Facebook
Vakantieparken in Europa

Schierke Harzresort

Algemeen:

Nieuw gebouwd vakantiecomplex op de zonnige zuidhelling van Schierke! De luxe vakantiehuizen laten niets te wensen over en beloven perfecte ontspanning na een actieve dag in de prachtige bossen of op de nabijgelegen Brocken, de hoogste berg in het Harzgebergte. Schierke is klein en charmant. Het ligt direct aan de voet van de Brocken en is een luchtkuuroord en wintersportplaats ineen. De prachtige kuurtuinen, het historische treinstation met de Brockenbahn en natuurlijk de unieke ligging voor wandelaars en skiërs maken Schierke tot een aantrekkelijke vakantiebestemming. Er is een supermarkt, verschillende cafés en restaurants en natuurlijk een verkooppunt voor de beroemde "Schierker Feuerstein" in de voormalige apotheek van de stad.
Plaats:
Wernigerode OT Schierke

Kaart:

De ligging van het vakantiepark op deze digitale kaart is soms gebaseerd op het centrum van de plaats waar deze ligt. De getoonde ligging kan dus afwijken van de werkelijke ligging.
Routebeschrijving:

Omgeving:

Activiteiten in de buurt: U loopt in ruim 10 minuten naar het treinstation Brockenbahn. In de directe omgeving start u uw excursies naar de Brocken, de Wurmberg of andere spannende bestemmingen op aangewezen paden. Wernigerode of Braunlage zijn snel te bereiken met de auto. Mountainbikers kunnen zich verheugen op het gebied genaamd "Mountainbikeschaukel" tussen Schierke en de Wurmberg, met tochten in verschillende moeilijkheidsgraden, steile beklimmingen en prachtige uitzichten vanaf de top. In de winter biedt Schierke ideale langlaufomstandigheden: ongeveer 40 km van paden soms tot een hoogte meer dan 1.000 meter Dit verschil in hoogte wordt beschouwd als aantrekkelijke Bijzonderheid van de Schierker cross-country ski runs, omdat beide klimmetjes en afdalingen soms stellen hoge eisen aan de skiër mobiliteit:.

Foto's algemeen: