×
Facebook
Vakantieparken in Europa

Vakantiepark Petersdorf

Algemeen:

Mooi appartementencomplex met gezellige appartementen niet ver van de stranden. Alle appartementen hebben een balkon of terras - haal diep adem en voel de gezonde lucht van het Oostzeeklimaat. Maak van de gelegenheid gebruik om de hoogste kerk op Fehmarn te bezoeken of maak een uitstapje naar de nabijgelegen Südermühle. Breng uw vakantie door op het derde grootste eiland van Duitsland, tussen de baaien van Kiel en Mecklenburg in de Oostzee. Het kleine stadje Petersdorf, als onderdeel van de stad Fehmarn, ligt in het westen van Fehmarn in het dorp Wurth-Ruhm. De geplaveide straatjes, de kleine bakstenen huizen en de smalle straatjes geven de plek in het westen van het eiland al zijn charme. De 20 stranden van Fehmarn zijn meer dan 78 km lang - ideaal om te ontspannen in een van de zonnigste regio's van Duitsland. U kunt het eiland vanaf het vasteland bereiken via de Fehmarn Sound Bridge. De gevarieerde kustlijn biedt echt voor elk wat wils: duinen en meren in het noorden, steile kusten en kliffen in het oosten, zandstranden in het zuiden en adembenemende zonsondergangen in het westen. In het achterland vindt u charmante landschappen en natuurgebieden die ontdekt moeten worden.
Gebied:
Plaats:
Fehmarn

Kaart:

De ligging van het vakantiepark op deze digitale kaart is soms gebaseerd op het centrum van de plaats waar deze ligt. De getoonde ligging kan dus afwijken van de werkelijke ligging.
Routebeschrijving:

Omgeving:

Activiteiten in de omgeving: Petersdorf en omgeving bieden haar bezoekers talrijke mogelijkheden om hun vakantie zeer individueel en afwisselend te maken. Boottochten, diepzeevissen, surfen, zeilen, duiken en wandelen zijn slechts enkele van de mogelijkheden waarmee u een vakantie naar uw eigen smaak kunt samenstellen. Degenen die ook geïnteresseerd zijn in de buurlanden van Duitsland mogen een dagtocht naar Denemarken niet missen

    Foto's algemeen: