×
Facebook
Vakantieparken in Europa

EuroParcs De IJssel Eilanden

Algemeen:

Het vakantiepark ligt pal aan het Reevemeer, het noordelijke deel van het Drontermeer en vlak bij de IJsseldelta, daar waar de IJssel uitmondt in het Ketelmeer. Vanaf de haven bij het park vaar je zo het uitgestrekte water op.
Plaats:
Kampen

Parkfaciliteiten:

EuroParcs De IJssel Eilanden ligt midden in de natuur en pal aan het Reevemeer. De perfecte plek om te gaan zwemmen, kanoën of met een bootje er op uit te trekken! Kinderen vermaken zich heerlijk in de (natuur)speeltuinen rond het hoofdgebouw op het park. Kom een balletje trappen op het pannaveld of spring een gat in de lucht op de airtrampoline.

Eten en drinken bij EuroParcs De IJssel Eilanden
Lekker genieten doe je in het restaurant dat beschikt over een prachtig, ruim terras waar je uitkijkt over het glinsterende water van het Reevemeer en de speeltuin. Een heerlijke plek om aan te schuiven voor een verfrissend drankje, een uitgebreide lunch of een overheerlijk diner. Het park beschikt tevens over een snackbar. Perfect om de kleine honger te stillen of als je geen zin hebt om te koken.

Sportief & ontspanning
  • Bootverhuur
  • Fietsverhuur
Eten & drinken
  • Mini-market
Kinderactiviteiten
  • Recreatieprogramma (tijdens vakanties)
  • Speeltuin
  • Trampoline/Springkussen

Kaart:

De ligging van het vakantiepark op deze digitale kaart is soms gebaseerd op het centrum van de plaats waar deze ligt. De getoonde ligging kan dus afwijken van de werkelijke ligging.
Routebeschrijving:

Omgeving:

In de omgeving van EuroParcs De IJssel Eilanden barst het van de geschiedenis. Slenter je door de straatjes van hanzesteden als Zwolle en Kampen dan waan je je even in de Middeleeuwen. Zo dankt Kampen haar bijnaam Rotterdam van de Middeleeuwen aan de tijd dat het een florerende handelsstad was. Neem een kijkje bij het Oude Raadhuis, de Cellebroederspoort en de Nieuwe Toren of struin langs gezellige winkeltjes en terrasjes. Ook in Zwolle herinneren de stadsmuren, de Melkmarkt en de Sassenpoort aan het historische verleden. Wandel er door oude straatjes of breng een bezoek aan Museum de Fundatie. Boekenwurmen moeten een kijkje nemen in Waanders in de Broeren, een boekhandel gevestigd in een 15-eeuwse kerk. Verrukkelijk eten doe je hier trouwens bij De Librije.

Foto's algemeen: