×
Facebook
Vakantieparken in Europa

EuroParcs Gulperberg

Algemeen:

Op EuroParcs Gulperberg geniet je optimaal van de Limburgse hoogtes door de unieke ligging op de Gulperberg. Vanuit het idyllische dorpje Gulpen brengt een kronkelig weggetje je naar het vakantiepark. Op het park en in de omgeving geniet je van prachtige, panoramische uitzichten over de glooiende Limburgse heuvels.
Plaats:
Gulpen

Parkfaciliteiten:

Bij de ingang van het zwembad vind je het buitenzwembad, waar je heerlijk van de zon kunt genieten op een ligstoel, een verfrissende duik kunt nemen en een mooi boek kunt lezen. Het zwembad is ideaal om met je kinderen in te zwemmen. Ook is er een peuterzwembad voor de allerkleinsten. Vlakbij het panoramaterras van het restaurant is een grote speeltuin. Hier vermaken de kids zich kostelijk terwijl jij lekker aan het genieten bent van een hapje en een drankje. Ook zijn er kleinere speelplekken vlakbij je vakantiehuisje. Het glooiende heuvellandschap van Zuid-Limburg biedt fantastische fietsmogelijkheden voor niet alleen de ervaren bergbeklimmer, maar ook voor de recreatieve fietser. Huur daarom een van de vele fietssoorten van Jo Herben Tweewielers of Jef Abels Bikes en verken Zuid-Limburg op de fiets!

Eten en drinken bij EuroParcs Gulperberg
Bij restaurant Jantje Zag Eens Pruimen Hangen geniet je bourgondisch als een echte Limburger van een heerlijke lunch, een uitgebreid diner, een ontspannen borrel en natuurlijk van een stuk beroemde Limburgse vlaai. Het restaurant heeft een panoramaterras wat een adembenemend uitzicht heeft over het Limburgse heuvellandschap.
Sportief & ontspanning
  • Fietsverhuur
Algemeen
  • WIFI gratis
Zwemmen
  • Zwembad buiten
  • Zwembad voor kinderen
Eten & drinken
  • Mini-market
  • Restaurant
Kinderactiviteiten
  • Speeltuin
Services
  • Wasserette

Kaart:

De ligging van het vakantiepark op deze digitale kaart is soms gebaseerd op het centrum van de plaats waar deze ligt. De getoonde ligging kan dus afwijken van de werkelijke ligging.
Routebeschrijving:

Omgeving:

Wandel door de typisch Zuid-Limburgse dorpjes als Vijlen, Mechelen en Epen met hun schitterende vakwerkhuizen. Vanaf EuroParcs Gulperberg zoek je binnen een halfuur rijden de grotere Limburgse steden op. Maastricht bijvoorbeeld, de bourgondische hoofdstad met zijn gezellige terrassen, chique restaurants en oude stadsmuren. Of het eeuwenoude mergelstadje Valkenburg, met zijn grotten, rijke geschiedenis en boetiekjes. Met de kinderen kun je een dagje dieren kijken in Gaiazoo in Kerkrade!

Foto's algemeen: