×
Facebook
Vakantieparken in Europa

EuroParcs Enkhuizer Strand

Algemeen:

- Direct gelegen aan de oevers van het IJsselmeer
- Fantastische watersportmogelijkheden
- Luxe en duurzame vakantiewoningen

Ligging van EuroParcs Enkhuizer Strand Enkhuizen ligt op het meest westelijke puntje van Noord-Holland en wordt omringd door water.
Plaats:
Enkhuizen

Parkfaciliteiten:

Vanuit je elegante Beach House, lichte chalet of luxe lodgetent sta je in een mum van tijd bij het water waar je zo in het water duikt of je handdoek neerlegt. Op het IJsselmeer kun je ook fantastisch (kite)surfen. En wat is er nu leuker om tijdens je vakantie te leren zeilen bij het Watersportcentrum op het park? Schommelen, klauteren en glijden. Zowel grote als kleine kinderen vermaken zich op de speeltoestellen in het park en in de speeltuin op het publieke zandstrand iets buiten het park.

Eten en drinken bij EuroParcs Enkhuizer Strand
Heb je 's ochtends zin in een lekker ontbijt met verse broodjes? Het hele jaar kun je je bestelling voor 16.45 uur aan de receptie doorgeven (in de wintermaanden voor 16.00 uur). Het park zorgt er dan voor dat je verse broodjes de volgende ochtend op je liggen te wachten bij de receptie. Je kunt ook een uitgebreide ontbijtbox bestellen bij de receptie.

Services
  • Broodjesservice
Sportief & ontspanning
  • E-Chopper verhuur
Algemeen
  • WIFI gratis

Kaart:

De ligging van het vakantiepark op deze digitale kaart is soms gebaseerd op het centrum van de plaats waar deze ligt. De getoonde ligging kan dus afwijken van de werkelijke ligging.
Routebeschrijving:

Omgeving:

Vanaf EuroParcs Enkhuizer Strand loop of fiets je zo naar het historische centrum van Enkhuizen waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. De monumentale panden, verdedigingswerken en het Zuiderzeemuseum ademen de sfeer van de Gouden Eeuw. Dichtbij ligt ook het pittoreske Medemblik, waar oude huisjes en karakteristieke gevels de smalle straatjes sieren. Neem hier vooral een kijkje in het middeleeuwse kasteel Radboud of leer alles over bier brouwen in stadsbrouwerij Radboud. Andere leuke steden in de omgeving zijn Hoorn en de kaasstad Alkmaar.

Foto's algemeen: