×
Facebook
Vakantieparken in Europa

EuroParcs Hoge Kempen

Algemeen:

- Vernieuwde accommodaties
- Midden in de Belgisch Limburgse vrije natuur

Ligging van EuroParcs Hoge Kempen
EuroParcs Hoge Kempen ligt midden in de Belgisch Limburgse vrije natuur, maar ook vlakbij interessante en gezellige steden zoals Genk, Hasselt, Bilzen, Tongeren en Maastricht.
Plaats:
Zutendaal

Parkfaciliteiten:

Rondom het terras bij het restaurant ligt onze grote speeltuin waar de kinderen veel plezier beleven terwijl jij rustig geniet van een drankje. Bij koud of nat weer kunnen de kinderen zich ook vermaken op de speelzolder boven het restaurant.

Aan de overkant van de weg ligt een schitterend buitenzwembad waar je gratis gebruik van kunt maken. Zwemmen is voor iedereen een heerlijke ontspanning in het bad. De allerkleinsten vermaken zich heerlijk in het verwarmde peuterbad of in de speeltuin, terwijl ouders lekker op het terrasje neerploffen of op de prachtige uitgestrekte ligweide. Het zwembad is alleen geopend in de zomermaanden, bij slecht weer is het zwembad gesloten. Openingstijden: maandag t/m zondag van 10.00 tot 19.00 uur. LET OP: ALLEEN BIJ GOED WEER (21 graden). Voor meer informatie kun je terecht bij de receptie.

Eten en drinken bij EuroParcs Hoge Kempen
Culinair genieten doe je bij Brasserie Julia's. In het eigentijdse restaurant kun je terecht voor een ontspannen borrel, uitgebreide lunch en heerlijk diner. Op het gevarieerde menu staat voor iedereen wel wat lekkers. Bij de campingwinkel biedt het park broodjesservice aan. Vers afgebakken broodjes voor een heerlijk ontbijt op je eigen kampeerplek of in je vakantiewoning.

Kaart:

De ligging van het vakantiepark op deze digitale kaart is soms gebaseerd op het centrum van de plaats waar deze ligt. De getoonde ligging kan dus afwijken van de werkelijke ligging.
Routebeschrijving:

Omgeving:

Of je nu jong of oud bent, een actieve vakantieganger of juist van rust houdt, EuroParcs Hoge Kempen heeft voor ieder wat wils. Zo sluit het vakantiepark aan op het fietsroutenetwerk Limburg, gelegen tussen de knooppunten Kempen-Maasland en Haspengouw. Ook voor de wandelaars is er een groot aanbod van plaatselijke wandelroutes. Bovendien ligt het park zelfs direct aan de langeafstandswandeling van Nationaal Park Hoge Kempen!

Foto's algemeen: