×
Facebook
Vakantieparken in Europa

De Rimboe & Woeste Hoogte

Algemeen:

Vakantiepark De Rimboe & Woeste Hoogte is gelegen midden in het natuurgebied de Veluwe, daarmee zeer geschikt voor mensen met liefde voor de natuur. De natuurlijke omgeving wordt doorgevoerd op het park, waardoor het vakantiepark een bijzondere uitstraling en karakter heeft. Door de centrale ligging die het park heeft, kunnen vanuit hier vele uitstapjes worden ondernomen.
Plaats:
Hoenderloo

Parkfaciliteiten:

Op het vakantiepark zijn verschillende faciliteiten te vinden. Voor de sportliefhebbers zijn er diverse sportvelden en beschikt het park over een fietsverhuur om zo de mooie omgeving te verkennen. Neem in de zomermaanden een heerlijke duik in het verwarmde, openluchtzwembad. Tijd voor schone kleding? Het Vakantiepark De Rimboe & Woeste Hoogte heeft een wasserette die altijd gebruikt kan worden!

Kinderfaciliteiten De Rimboe & Woeste Hoogte
De kinderen kunnen zich op dit park uitstekend vermaken. Er zijn vele speeltoestellen voor klim, schommel en glij plezier. In het zwembad is voor de allerkleinste een kinderbad aanwezig om lekker te kunnen spetteren.

Restaurant De Rimboe & Woeste Hoogte
Aan eetgelegenheden ontbreekt niet op het park. ontdek de culinaire hoogstandjes met het à la carte menu in het parkrestaurant ‘Smaak van Hoenderloo’. Ook is er een Cafetaria aanwezig voor een breed assortiment aan heerlijk en verse friet, snacks, broodjes, hamburgers menu’s en ijsjes. Regelmatig worden nieuwe producten geïntroduceerd in de cafetaria om aan iedereens verwachtingen te blijven voldoen. Voor een makkelijk avondje bij de bungalow of vakantiehuis is de afhaalservice op het park de perfecte plek om even langs te lopen.

Kaart:

De ligging van het vakantiepark op deze digitale kaart is soms gebaseerd op het centrum van de plaats waar deze ligt. De getoonde ligging kan dus afwijken van de werkelijke ligging.
Routebeschrijving:

Omgeving:

Bij het vakantiepark om de hoek vindt u het Nationaal Park de Hoge Veluwe, een paradijs voor wandel- en fietsliefhebbers. Verder is de locatie van het park een goede uitvalsbasis om een bezoekje te brengen aan de Apenheul(15km), Paleis het Loo(17km) of het Dolfinarium (45km). Voor de kunstliefhebbers zit een bijzonder museum vlakbij, breng een bezoek aan het Kröller-Müller museum. Hier vindt u de op één na grootste Van Goghverzameling ter wereld: bijna 90 schilderijen en ruim 180 tekeningen.

Foto's algemeen: